Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Wat doen wij?

Yes. We horen het je al denken: Dynamic hoe? DY-NA-MI-CREW. Eerlijk? We konden géén betere naam bedenken! Als er één iets is dat ons typeert, dan is het toch wel ons jeugdig enthousiasme. We zijn een danscrew uit Koksijde bestaande uit dansers van verschillende leeftijden. Wat we doen? Trainen, choreografieën maken, zweten, lachen, socializen, een showtje placeren, onze dansgrenzen verleggen, maar vooral onze passie beleven. Pretty cool, huh?! Wil je ook graag de crew vervoegen? Dat kan! We zijn steeds op zoek naar dansers vanaf 14 jaar met danservaring in de Urban stijl. Twijfel je of het wel iets voor jou is? Je bent steeds welkom om een danstraining mee te volgen! Bij DynamiCrew is er ruimte voor persoonlijke dansontwikkeling en groei. Dynamicrew is onder leiding van Kimberly Wattier.

Ik zette mijn eerste danspassen in een dansschool toen ik vijf was. Vierentwintig jaar geleden ondertussen. Vanaf dan ben ik nooit gestopt met dansen. In 2013 richtte ik DynamiCrew op. Voor ik begon met de danscrew, legde ik een traject af die bestond uit danslessen, dansworkshops en danswedstrijden voornamelijk in de stijl Urban. Met DynamiCrew wil ik inspireren én mijn dansers motiveren om hun dansgrenzen te verleggen. – Kimberly Wattier

DYNAMIC DANCE SCHOOL

DynamiCrew kreeg steeds meer de vraag naar danslessen, daardoor was de start van een dansschool in september 2019 een logische stap. Dynamic Dance School is niet alleen een plaats waar kinderen en jongeren hun danskriebels kunnen beleven, het is ook een plaats voor gevorderde dansers die graag dansles willen leren geven. Wij zorgen voor ritmiek, danstechniek, dansontwikkeling, maar vooral voor heel wat dansplezier. Benieuwd naar onze danslessen? Bekijk ons aanbod via www.dynamicschool.be. Een bijzondere dankjewel aan Jeugddienst de Pit Koksijde voor de samenwerking!